Maalaamo Espoo

Korkeatasoinen ja monipuolinen teollisuusmaalaamo Espoon seudun yritysten tarpeisiin

VTM-yhtiöt tarjoavat korkealaatuista ja monipuolista maalaamo- ja pintakäsittelypalvelua kaikkien teollisuudenalojen tarpeisiin. Myös pintakäsiteltävien tuotteiden materiaalit voi valita vapaasti, joten käsiteltäviksi soveltuvat yhtä hyvin niin metallit, muovit ja komposiitit kuin lasi-, kiviaines-, kumi- ja puutuotteetkin.

Maalaamon yli 50 vuoden kokemus, korkea laatu, joustavuus ja luotettavuus ovat mahdollistaneet yhteistyökumppaneillemme erinomaiset menestymisen edellytykset suhdanteista riippumatta ja siten luoneet lujan perustan pitkäaikaisille ja tyytyväisille asiakassuhteille. Lisäksi pintakäsittelypalveluiden hankintaprosessi on muodostettu tilaajille mahdollisimman selkeäksi ja suoraviivaiseksi, jolloin tilaaja pystyy helposti keskittämään resurssinsa varsinaisiin ydintoimintoihinsa.

Innovatiivinen ajattelu, ammattitaito ja pitkä kokemus yhdistettynä korkeaan laatuun ja alan uusimpaan teknologiaan toimii maalaamon kilpailukyvyn perustana.

VTM-yhtiöt ovat jo usean vuoden ajan olleet liittyneenä sekä Suomen tilaajavastuun Luotettava kumppani! -ohjelmaan että Suomen Asiakastiedon Vastuullinen yritys -ohjelmaan. VTM-yhtiöt ovat myös Teknologiateollisuuden pintakäsittelytoimialaryhmän, Suomen yrittäjien ja Helsingin kauppakamarin pitkäaikaisia jäsenyrityksiä.

Maalaamo sijaitsee Tuusulassa Helsinki-Vantaan lentoaseman pohjoispuolella, logistisesti hyvien ja nopeiden liikenneyhteyksien päässä Espoosta.

Katso tästä ajo-ohje.


VTM-yhtiöt
tarjoavat mm. seuraavia maalaamo- ja pintakäsittelypalveluja:

  1. Metallien ja metallituotteiden maalaus ja lakkaus
  2. Muovien ja muovituotteiden maalaus ja lakkaus
  3. Puutuotteiden maalaus ja lakkaus
  4. Automaattimaalauslinja
  5. Jauhemaalaus / Pulverimaalaus
  6. Polttomaalaus
  7. Märkämaalaus / 2-komponenttimaalaus
  8. Lakkaus
  9. Kalusteiden maalaus