Laatu

Laatua ja osaamista yli 50 vuoden kokemuksella

Jatkuvan tutkimus- ja kehitystyön sekä nykyaikaisen tuotannon ja alan uusinta teknologiaa edustavien pintakäsittelylaitteistojen ja -prosessien ansiosta tilaaja saa käyttöönsä jokaiseen projektiinsa oikeanlaisen, tuotteidensa ominaisuuksiin parhaiten sopivan ja arvoa lisäävän pintakäsittelyn.

Asiantuntijamme tutkivat uusia pinnoitusteknologioita jatkuvasti, toimien tiiviissä yhteistyössä alan merkittävimpien maahantuojien, tukkureiden, jälleenmyyjien, laitevalmistajien ja -maahantuojien, raaka-ainevalmistajien sekä maali- ja muiden pinnoitetehtaiden kanssa. Siten tilaaja voi olla varma, että tuotteille on käytetty vain parhaita pinnoitusmenetelmiä ja -materiaaleja.

Vahva hankintayhteistyömme alan parhaiden toimittajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa takaa sen, että tilaaja voi nauttia korkeimman laadun lisäksi myös erinomaisesta hinta/laatu –suhteesta.

Laatu

VTM–yhtiöiden laatukäsikirja on valmistunut vuonna 1994, josta lähtien laadukkaan pintakäsittelyn takeena ovat olleet käytössä sekä ISO 9001 laatujärjestelmän että ISO 14001 –ympäristöjärjestelmän mukaiset menetelmät ja dokumentit. Yli kahden vuosikymmenen aikana niin alkuperäinen laatukäsikirja, kuin molempien ISO -järjestelmien mukaiset menetelmätkin ovat päivittyneet jatkuvan parantamisen periaatteen mukaisesti valtavasti. Vuosien varrella käyttöön on otettu mm. LEAN- ja CLEANTECH -toimintatavat, joihin sovelletaan niinikään jatkuvan parantamisen periaatetta.

Luonnollisesti myös tiedonkeruun ja ohjelmistojen massiivinen kehitys on mahdollistanut vuosi vuodelta yhä tehokkaamman toiminnan ja toiminnanohjauksen niin laatu- kuin muidenkin järjestelmien käytössä. Paras laatu syntyy osaamisesta, kokemuksesta, oikeista tuotantovälineistä ja -menetelmistä sekä oikeasta asenteesta ja suhtautumisesta nykyaikaiseen laatuajatteluun.