Muut palvelut

Kokoonpano

Niiden tuotteiden kohdalla, jotka on helpointa pakkauttaa pintakäsittelyn yhteydessä valmiisiin asiakaspakkauksiin asti, on monissa tapauksissa järkevää teettää samalla tarvittava kokoonpanotyö. Näin voidaan vähentää kuljetuskustannuksia ja nopeuttaa tavaran kiertoa sekä säästää tilaajan aikaa.

Kokoonpano

Pakkaus

Normaalisti tavanomainen pakkauspalvelu on aina kiinteä osa pintakäsittelypalvelua. Myös erikoispakkaukset ja valmiit asiakaspakkaukset hoituvat kätevimmin juuri pintakäsittelyn yhteydessä (ks. kokoonpano). Tarvittaessa suunnittelemme tuotteillesi aina kustannustehokkaimman ja samalla yleensä nopeimman pakkaustavan. Asianmukainen pakkaus on maalatuille tuotteille erityisen tärkeää, koska kuljetusvaurioita syntyy helposti.

Pakkaus

Esikäsittelyt: Rasvanpoisto / Fosfatointi / Pesevä fosfatointi

Kylmävalssatun teräksen ja terästuotteiden korroosionesto- ja tartuntaominaisuuksien parantamiseksi kuuluu automaattilinjallamme tapahtuvaan kappaleiden esikäsittelyyn aina laadukas ja nopeavauhtinen pesevä fosfatointi.

Esikäsittelyt

Käyttämämme erittäin nykyaikainen 5. sukupolven zirkoniumpohjainen tehokkaasti pesevä fosfatointiaine antaa “mustan” teräksen lisäksi myös alumiinille, Duplex-teräksille, RST:lle/HST:lle ja kuumasinkityille tuotteille erinomaisen tartunta-alustan kaikille maalityypeille maalausmenetelmästä riippumatta. Vastaavaan eivät perinteiset rautafosfatointiaineet ole koskaan pystyneet.  Tämän palvelun voi tilata myös täysin erillisenä osana.

Esikäsittelyt: Jälkipassivointi

Suoritetaan tarvittaessa täydentämään fosfatoinnin muodostamaa korroosiosuojaa / tartuntapohjaa. Jälkipassivointia käytetään yleensä vain alumiinille.

Esikäsittelyt: Kittaus, hionta, suojaus/maskaus sekä muut valmistelevat toimenpiteet

Esikäsittelypalveluihimme kuuluu myös tasoitus, jäysteiden ja purseiden poisto, huokoisuuden poisto (täyttö), kittaus, hionta ja rasvanpoisto sekä puhdistus tarvittavaan SA-asteeseen. Maalilta suojattavien alueiden maskaus – olipa kyseessä sitten jonkin tietyn alueen maskaus tuotteessa tai vaikkapa vain kierteiden suojaus – kuluu luonnollisesti pintakäsittelyä valmisteleviin esitoimenpiteisiin. Kysy lisää esikäsittelyistä osoitteesta myynti@vtm.fi tai numerosta 09-2752 311.

Kuljetuspalvelu

Oma kuljetuskalustomme noutaa tarvittaessa tuotteet nopeasti pintakäsittelyyn ja palauttaa ne joko takaisin asiakkaalle tai toimittaa suoraan loppuasiakkaalle, ilman viiveitä. Näin saadaan sekä kokonaistoimitusaikaa lyhennettyä oleellisesti että minimoitua kuljetusvaurioiden määrä.

Varastointipalvelut

Useiden volyymituotteiden kohdalla on järkevintä toimittaa suurempi erä kerralla maalaamoon ja vapauttaa siten omia varastotiloja muuhun käyttöön. Vastuullinen alihankkija hoitaa tilaajiensa tuotteiden varastoinnin ja varastokirjanpidon asiantuntevasti. Samalla tilaaja välttää myös ylimääräiset rahtikustannukset ja varmistaa tuotteidensa saatavuuden, koska kuljetuksia ei tarvitse järjestellä maalaamoon jatkuvasti ja tuotteita on aina valmiina maalattuna kotiinkutsuja varten.

Vakiotuotteiden ja suurempien erien osatoimitusten / kotiinkutsujen välissä tarvittava varastointitila on aina tarvittaessa tilaajan käytössä, niin pitkäksi aikaa kuin tarve on. Näin menetellen toimituksista saadaan mahdollisimman nopeita ja joustavia; tarvittava kappalemäärä on aina toimitettavissa välittömästi tilauksen tai kotiinkutsun jälkeen.