Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste – mitä henkilötietoja keräämme ja miksi

Sivustollamme vierailevat

Sivustomme käyttää evästeitä, joista saatavaa kävijätietomäärää käytetään pelkästään analytiikkaa varten. Sivuillamme vierailevista käyttäjistä emme siten kerää mitään spesifioituja tietoja, ainoastaan tilastotietoja. Kaikki data käsitellään massana tilastointitarkoituksessa. Koko datamassan tietoturvasta vastaa Google, eikä tietoja luovuteta koskaan kolmansille osapuolille. VTM:n sivuston tietoliikenne on kokonaan SSL-salattu.

Yhteydenottolomakkeet

Yhteydenottolomakkeen käyttäjistä kerätään lomakkeessa ilmoitettujen tietojen lisäksi IP-osoite ja selaimen malli sekä versiotiedot. Tietoja käytetään vain normaaliin liiketoiminnan edellyttämään yhteydenpitoon. Tietoja säilytetään salattuina hajautetusti pilvitallennustilassa, jonka liikenne on SSL-salattu. Tietoja säilytetään 2 vuoden ajan, jonka jälkeen tiedot poistetaan automaattisesti, ellei liikesuhteen vuoksi ole tarpeen säilyttää esim. oleellisimpia henkilötietoja pitempään.

Analytiikka

Sivuston käyttäjämääriä voidaan seurata satunnaisesti pelkkinä lukumäärinä, muita tietoja ei kerätä.

Kenelle jaamme tietosi

Tietojasi ei jaeta kenellekään, vaan ne säilyvät joko 2 vuotta tai yksilöllisen tarpeen mukaan.

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Sivustomme, sen liikenne ja varmuuskopioinnit on kokonaisuudessaan SSL-suojattu ja tiedot on lisäksi hajautettu niin, että niiden lukeminen tietomurronkin sattuessa on mahdotonta.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Kaikki tiedot on suojattu uusimmalla virussuojaus- ja palomuuritekniikalla, joten tietomurron mahdollisuus on häviävän pieni. Jos näin kuitenkin jostain syystä tapahtuisi, meillä on käytössämme 24/7 tietomurtojen vastaiseen nopeaan toimintaan erikoistunut ammattilaistiimi, joka osaa tehdä tarvittavat suojautumistoimenpiteet nopeimmalla mahdollisella aikataululla.

Kolmannet osapuolet, joilta saamme henkilötietoa

Emme kerää henkilötietoja kolmansilta osapuolilta.

Henkilötietoon liittyvä automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä henkilötietoon liittyviä automaattisia profilointeja, joten emme myöskään tee päätöksiä niiden perusteella.

Toimialaan liittyvä lainsäädäntö