Silkkipaino | seripaino

VTM-yhtiöiden monipuolinen silkkipaino (seripaino) -osasto palvelee kaikissa painatukseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat tuotteillesi niin maalauksen, tuotemerkinnät ja teippaukset kuin tarvittavat (lisä)materiaalitkin. Tämä kaikki lyhentää toimitusaikoja ja pienentää kustannuksia, kun säästytään ylimääräisiltä välipakkaamisilta ja siirtokuljetuksilta. Myös yhteydenottojen tarve vähenee ja tilausten seuranta helpottuu oleellisesti.

Kuljetusten vähentyessä myös kuljetusvaurioiden mahdollisuus pienenee. Yhdistämällä maalaus-, painatus- ja teippaustilauksensa sekä niihin liittyvät mahdolliset muut hankinnat tilaaja saa kokonaisuudesta irti suurimman hyödyn niin taloudellisesti kuin ajallisestikin.

 

Silkkipaino
Silkkipaino

Palveluihimme kuuluu tekstien ja logojen painatus lähes kaikille materiaaleille sekä teippaus, tarroitus, maalaus ja tulostus käsittelemättömälle tai maalatulle pinnalle. Teemme painatuksen asiakkaan toimittaman painatusohjeen mukaan tai tarvittaessa esimerkiksi mallin mukaan. Värivalikoimaamme kuuluvat perusvärien lisäksi myös kiiltävä hopea ja kulta.

Teippaus- ja tarroituspalveluihimme kuuluvat muun muassa linssitarrat (kohotarrat) ja erilaiset säänkestävät tarrat, jotka voivat olla valokuvamaisia, tekstejä tai muotoon leikattuja. Teemme esimerkiksi säänkestäviä teippitekstejä, ikkuna- ja autoteippauksia, myymäläsomisteita ja lattiatarroja. Toteutamme myös messutaulut, kilvet, kyltit ja opasteet.

Tarvittaessa tarjoamme asennuspalvelun. Paitapainossa toteutamme erilaiset tekstiilipainatukset, kuten esimerkiksi työasusteet, promotuotteet ja paidat. Suunnittelemme silkkipainatustyön ja tuotekokonaisuuden tarvittaessa. Toteuttamamme määrät vaihtelevat yksittäiskappaleesta suursarjoihin.