Logon painatus | Logojen maalaus

VTM-yhtiöt toteuttaa logon painatus- ja maalauspalvelut vuosikymmenien kokemuksella. VTM-yhtiöiden monipuolinen paino-osasto palvelee kaikissa painatukseen liittyvissä asioissa. Logon painatus tai vaihtoehtoisesti maalaus on mahdollista lähes kaikkiin materiaaleihin. Viimeisten 15 vuoden aikana myös logojen ja tekstien  maalaus julkisivuihin on yleistynyt. Ne toteutetaan pääsääntöisesti julkisivuverkkolevyihin, joista tiedot löytvät täältä: https://vtm.fi/logon-maalaus-verkkolevyihin

Maalaus ja tuotemerkinnät 2 pieni

Suunnittelemme painatustyön ja tuotekokonaisuuden tarvittaessa. Kappalemäärät voivat vaihdella yksittäiskappaleesta suursarjoihin. Palveluihimme kuuluu tekstien ja logojen painatus, teippaus ja tarroitus, maalaus tai tulostus joko käsittelemättömälle tai maalatulle pinnalle asiakkaan toimittaman painatusohjeen tai muun materiaalin, esim. mallin mukaan.

Valmistamme myös linssitarrat (kohotarrat) ja säänkestävät tarrat valokuvamaisina tai teksteinä ja muotoon leikattuina (myös kiiltävä hopea ja kulta). Palveluihimme kuuluu myös säänkestävät teippitekstit, ikkuna- ja autoteippaukset, myymäläsomisteet, lattiatarrat, messutaulut, kilvet, kyltit ja opasteet ja niiden asennuspalvelu. Paitapainomme toteuttaa myös tekstiilipainatukset (työasusteet, promotuotteet, paidat jne.).