Fosfatointi ja jälkipassivointi

Esikäsittely-, fosfatointi- ja jälkipassivointi- sekä muut pintakäsittelypalvelut teollisuudelle.

Fosfatointi / Pesevä fosfatointi

Kylmävalssatun teräksen ja terästuotteiden korroosionsuoja- ja tartuntaominaisuuksien parantamiseksi kuuluu automaattilinjallamme tapahtuvaan kappaleiden esikäsittelyyn aina laadukas ja erittäin nopeavauhtinen pesevä fosfatointi. Tuotteiden ja materiaalien asianmukainen esikäsittely on erityisen tärkeää, koska ilman sitä paraskaan maalaus ei takaa maalin kunnollista kiinnipysyvyyttä, vaadittuja korroosionesto-ominaisuuksia sekä riittävän pitkää sään tai muun rasituksen kestävyyttä.

Käyttämämme erittäin nykyaikainen zirkoniumpohjainen fosfatointiaine antaa myös alumiinille, RST:lle/HST:lle ja kuumasinkityille tuotteille hyvän tartuntapohjan, vastaavaan eivät perinteiset rautafosfatointiaineet ole koskaan pystyneet . Tämän palvelun voi tilata myös täysin erillisenä osana.

Jälkipassivointi

Suoritetaan tarvittaessa täydentämään fosfatoinnin muodostamaa korroosiosuojaa / tartuntapohjaa. Jälkipassivointia käytetään yleensä vain alumiinille. Jos alumiinituotteissa on valmiiksi anodisointi, se on sellaisenaan erinomainen alusta kaikentyyppisille  maalauksille.