Metallin ja metallituotteiden maalaus

Metallituotteet, levyt ja bulk-tavara

VTM-yhtiöt tarjoavat erittäin laajan valikoiman erilaisia metallien ja metallituotteiden maalaus- ja muita pintakäsittelypalveluja. Muun muassa esikäsittelyt, fosfatointi, erikoismaalaukset ja perusmaalaukset – niin jauhemaalauksina kuin märkämaalauksinakin – kuuluvat monipuoliseen metallin maalaus- ja pintakäsittelytarjontaamme.

Pintakäsittelemme kaikki metallituotteet ja -laadut, kuten teräkset, alumiinit, RST:t, HST:t, messingit ja näiden seosyhdistelmät, sekä valmiiksi esikäsitellyt, kuumasinkityt, lyijytetyt, eloksoidut ym. metallituotteet ja perusmetallit. Automaattimaalauslinjan suuri teho ja samanaikainen pienempien pintakäsittely-yksiköiden joustavuus mahdollistavat laajat sarjakokovaihtelut ja nopeat toimitukset yksittäisestä protokappaleesta aina 100 000 kpl suursarjoihin asti. Tuotteiden värisävyn ja kiiltoasteen voi valita vapaasti, valikoima on lähes rajaton.

Metallinmaalaus

Lisäksi tilaajan saatavilla ovat myös useat pintaefektit. Optimaalinen maalausmenetelmä valitaan aina tuotekohtaisesti tai asiakkaan speksin / toivomuksen mukaan. Mikäli valmista speksiä ei ole, suunnittelemme pintakäsittelyn asiakkaan toiveiden ja tuotteiden ominaisuuksien vaatimista lähtökohdista.

Palveluihimme kuuluu myös elektroniikka- ja sähköteollisuuden mekaniikkaosien erikoismaalaukset suojauksineen. Sähköäjohtavat ESD-maalaukset toteutetaan yleensä jauhemaalauksella, mutta tarvittaessa myös märkämaalauksina mikäli tuotteen erikoisominaisuudet edellyttävät muun kuin jauhemaalin käyttöä.